2013.07.22 | Basisbezoek RNAS Culdrose (G)

Helaas is dit bezoek compleet volgeboekt
en heeft opgeven geen zin meer!!
Gijs ten Velde--Merlin HM.1---RNAS Culdrose 19-07-2010

Beste Collega Spotters,


Na een jaartje van onderbezetting op dit veld zijn we dit jaar ook weer welkom op RNAS CULDROSE . Dit bezoek zal plaatsvinden op maandagmorgen 22 Juli a.s. en wel van 09:00 tot ongeveer 14:00

Dit veld is de thuisbasis van de Navy Merlins en ook staan hier nog een groot aantal Sea Kings. Ook is dit je de kans om de nieuwe Beeches van 750 Sqn te scoren, welke pas net operationeel zijn. Naast al het helikopter gepruttel staan hier ook een Squadron Hawks van de FRADU welke je zo vaak niet ziet buiten hun thuisveld. 

Fotograferen is hier ook geen probleem, laat staan het schrijven van nummertjes. Vorige jaren was dit echt een type bezoek waarbij alles kon en mocht, dus we weten wat we kunnen verwachten.
Uiteraard brengen we ook een bezoek aan het dummy dek en wordt het vlakbij gelegen Predannack niet vergeten. Ook bezoeken we hier dit jaar weer de VGS en alle i/a.

Een leuk bonus dit jaar is dat er op Woensdag 24 Juli de jaarlijkse opendag wordt gehouden waarbij op de dag van ons bezoek al de eerste arrivals voor deze show binnen zullen komen. Tevens zullen er kisten van de RIAT hierheen komen.

Voor de twijfelaars: Dit bezoek is natuurlijk perfect te combineren met de RIAT, welke is op 20 en 21 Juli a.s. Dus ga je naar de RIAT en wil je mee naar dit zeer leuke bezoek geef je dan z.s.m. op en op de juiste manier!

 
LET OP: Onjuiste aanmeldingen worden niet in behandeling genomen alsmede leden die hun contributie 2013 nog niet voldaan hebben. Verder zijn de plaatsen voor dit bezoek beperkt!


Met vriendelijke groeten,

Gijs ten Velde
GRAS REIZEN
 
 
 
 
 

Nieuwsbrief ontvangen?