2013.06.13 | Spottersdag Volkel (NL)

Helaas is dit bezoek compleet volgeboekt
en heeft opgeven geen zin meer!!
DemoF16 MarkdeGreeuw

 

 
Beste Collega Spotters,


Zoals ieder jaar is er op de donderdag voor de KLU opendagen een speciale dag voor de Spotters, zo ook deze speciale jubileum editie op vliegbasis Volkel.

Op donderdag 13 Juni zijn wij met een flink aantal leden welkom op de vliegbasis Volkel om de deelnemers voor deze opendag bij binnenkomst te komen fotograferen.

De inloop voor de spotters dag zal tussen 08:00u en 09:00u zijn. Kom op tijd, om 09:00u sluit de poort onherroepelijk. De dag zal eindigen rond 16:30u – 17:00u. Tussentijds zal er geen mogelijkheid zijn om de basis op te komen of te verlaten, simpelweg omdat hiervoor geen vervoer beschikbaar is.

De kosten voor deze dag zullen 3 euro bedragen, af te rekenen bij aankomst op de parkeerplaats. Tevens zal hier paspoort/id-kaartcontrole plaats vinden. Zorg dus dat iedereen zijn paspoort/id-kaart op de man heeft. Mocht iemand tussen de tijd van aanmelding en de spotters dag een nieuw paspoort krijgen, laat dit tijdig aan ons weten.

De opbrengst van deze spotters dag komt geheel ten goede aan het goede doel dat door het F-16 Solo Display Team wordt ondersteund. Dit jaar is dat het Serious Request project van 3 FM radio. Tijdens deze dag zal het bedrag worden overhandigd aan demo vlieger Stitch, in bijzijn van alle deelnemers. De 3 euro entree is dan ook een minimum, het staat de deelnemer vrij om een hoger bedrag te doneren.

Parkeren geschiedt op het terrein van een boer, waarvoor hij 6 euro per voertuig in rekening zal brengen, tevens ter plaatse af te rekenen. Zorg voor gepast geld!

Er zal worden voorzien in toiletten en catering. Toiletten zijn gratis, catering tegen eigen kosten.

Het gebruik van trapjes is niet verboden maar willen we graag ontmoedigen. We zorgen voor voldoende breedte, zodat er voor iedereen plaats is. Neemt de deelnemer toch een trapje mee, zal hij achteraan plaats moeten nemen. De organisatie zal hier streng op toezien.

Indien mensen zich via meerdere verenigingen opgeven worden zij gelijk UITGESLOTEN van deelname

Wil je mee naar deze spotters dag geef je dan snel op via de bekende manier en wel VOOR 25 Mei a.s.

Met vriendelijke groeten,

Gijs ten Velde
GRAS REIZEN

Nieuwsbrief ontvangen?