2013.05.27 | Basisbezoek BAN Hyeres (F)

Helaas is dit bezoek compleet volgeboekt
en heeft opgeven geen zin meer!!
13-6 Hyeres Hans Heemskerk..

Beste Collega Spotters,

Wederom een zeer leuk bezoekje in de aanbieding. Na een paar jaar hier niet geweest te zijn zijn we welkom op de Zuid -Franse Navy Basis Hyeres. Hier staan zo goed als alle types van de Franse Marine en sinds het sluiten van de basis Nimes-Garons staan hier ook enkele Xingu's en Atlantiques op TDY.

Natuurlijk is fotograferen geen enkel probleem, en bezoeken in het verleden leerde ons dat alles hier mogelijk was en ze zeer gastvrij waren. Daarnaast is het in Mei al lekker mooi weer daar en dat maakt fotograferen weer ideaal.

De datum van dit bezoek is Maandag 27 Mei a.s. Dat wil zeggen dat dit bezoek ideaal te combineren is met de show op Salon de Provence welke op Zondag de 26e is , en op een klein uurtje van Hyeres ligt. Dit jaar staat die show in het thema van 60 jaar Patrouille de France.

Om het feestje nog leuker te maken zijn we als het goed is op vrijdag 24 Mei a.s. welkom op de Franse Army basis Le Luc welke ook vlak in de buurt ligt en het combineren nog interessanter maakt. Dit bezoek bevind zich momenteel in de afhandelingfase.

Wellicht denken velen van jullie dat Zuid Frankrijk en behoorlijk stuk van de deur is..Echter is het tegenwoordig heel goed te bevliegen met Ryanair op Marseille of op Nice

Wil je mee naar dit bezoek geef je dan snel op en wel voor 14 Mei a.s.Met vriendelijke groeten,

Gijs ten Velde
GRAS REIZEN

Nieuwsbrief ontvangen?