2013.9.28 | Bezoek SKHV Gilze Rijen

JanKlijs Beech HarvardsHelaas is dit bezoek compleet volgeboekt
en heeft opgeven geen zin meer!!

Beste Collega Spotter,

Helaas zit het spotseizoen er alweer bijna op en jammer genoeg zat de speciale GRAS Spottersdag, waarvan we de laatste jaren zo intens genoten hebben er in 2013 niet in. Wij hopen van harte dat dit in de toekomst wel weer mogelijk zal zijn.

Maar in het kader van 100 jaar militaire luchtvaart vonden we dat we toch een middag moesten organiseren op Gilze-Rijen en laten we toevallig de complete historische vloot van de luchtmacht ook op ‘onze’ basis gestationeerd hebben staan. Onze collega’s van de stichting Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht (SKHV) heten ons dan ook welkom op zaterdagmiddag 28 September aanstaande.

Vanaf 14:00 uur mogen we drie uur lang alle aanwezige toestellen, zoals de Spitfire, B-25, Harvard, S-11, Beaver, Beech 18, etc komen fotograferen. Uitgaande van goed weer, worden zoveel mogelijk toestellen naar buiten gesleept. Meestal zijn er ook wel de nodige vliegactiviteiten, waarbij je dus het opstarten en uittaxiën goed kunt fotograferen.

De SKHV is afhankelijk van sponsoren en donaties en daarom vragen we een (minimale) bijdrage van € 5 per persoon, waarvan de opbrengst in zijn geheel geschonken wordt aan de SKHV. Consumpties (koffie/fris) zijn ter plaatse verkrijgbaar voor € 2 en zijn voor eigen rekening.

Een uitdrukkelijk verzoek van SKHV is om de gemaakte foto’s niet door te verkopen en alleen voor de eigen hobby te gebruiken.

Wil je mee, geef je dan z.s.m. en uiterlijk 20 september op via de GRAS website.

Met vriendelijke groeten,

Gijs ten Velde
GRAS REIZEN

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?