Basisbezoek Vliegbasis Holzdorf (D) 2014.05.26

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
aangezien de opgave termijn gesloten is.

imageQ83GP2TL

Beste GRAS Collega’s,

De bezoeken voor dit seizoen stromen al aardig binnen, en nu is ook nummer 10 een feit. Laat dit er gelijk 1 zijn van de categorie bijzonder en vet!

Voor de personen die van plan te zijn af te reizen naar de ILA 2014 in Berlijn in het weekend van 24 en 25 Mei a.s. heb ik een ideaal combineer bezoek in de aanbieding.

Op Maandag 26 Mei a.s. zijn we welkom op het Duitse vliegveld Holzdorf, welke in het oosten van Duitsland ligt op een kleine 100km van Berlijn.

Op dit huidige DDR veld staat sinds enige tij. HSG-64 welke vliegt met de CH-53G en de net nieuwe NH-90. Deze imposante helikopters zien we de laatste tijd steeds minder en minder en zijn zeer fotogeniek Daarnaast staan er een nog enkele UH-1D’s, welke over niet al te lange tijd ook verleden tijd zijn binnen de HEER. Daarnaast staat er ook een staffel met de BO-105P, welke ook al niet te lang meer zullen doorvliegen.

Uiteraard mag er gefotografeerd worden.

Dit veld staat ook redelijk vol met oud gediende zoals MiG-21, Mi-24 etc…ook deze zullen we allemaal bezoeken.

Om het feestje helemaal compleet te maken zullen diverse GAF/HEER toestellen vanaf Holzdorf voorvliegen, denk hierbij o.a. aan een aantal EF-2000’s en Tornado’s. Dit is geen garantie maar uitgaande van het verleden zal het ook deze keer weer zo zijn. Deze zullen dan tijdens ons bezoek weer huiswaarts keren.

Kortom een perfecte combinatie van de ILA en een bezoek aan Holzdorf waar je anders waarschijnlijk NOOIT komt.

Wil je mee naar dit bezoek geef je dan uiterlijk op voor 9 Mei a.s bij het bekende adres.      

Met vriendelijke groeten,  

Gijs ten Velde
Coördinator GRAS REIZEN

Nieuwsbrief ontvangen?