Basisbezoek Vliegbasis Culdrose (UK) 2014.07.15

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
aangezien de opgave termijn gesloten is.

Culdrose  HansHeemskerk 21-07-2009

 

Beste GRASSERS,

Ook dit jaar zijn we weer welkom op RNAS CULDROSE. Op veler verzoek van personen die graag het vertrek op de maandag tijdens de RIAT willen bijwonen zal dit bezoek deze keer plaatsvinden op dinsdagmorgen 15 Juli a.s. en wel van 09:00 tot ongeveer 14:00

Dit veld is de thuisbasis van de Navy Merlins en ook staan hier nog een groot aantal Sea Kings. Van laatst genoemde zal de HU5SAR variant snel het toneel verlaten.

Ook is dit je de kans om de nieuwe King Airs van 750 Sqn te scoren, welke pas net operationeel zijn. Naast al het helikopter gepruttel staan hier ook een Squadron Hawks van de FRADU welke je zo vaak niet ziet buiten hun thuisveld.  Volgens onze gids ter plekke zullen rond medio Juli dit jaar de Hawks een nieuw moderner jasje krijgen.

Fotograferen is hier ook geen probleem, laat staan het schrijven van nummertjes. Vorige jaren was dit echt een type bezoek waarbij alles kon en mocht, dus we weten wat we kunnen verwachten. Uiteraard brengen we ook een bezoek aan het dummy dek en wordt het vlakbij gelegen Predannack niet vergeten. Ook bezoeken we hier dit jaar weer de VGS en alle i/a.

Voor de twijfelaars: Dit bezoek is natuurlijk perfect te combineren met de RIAT, welke is op 12 en 13 Juli a.s. Daarnaast zijn we met nog meer bezoeken voor rond die periode bezig.

Dus ga je naar de RIAT en wil je mee naar dit zeer leuke bezoek geef je dan z.s.m. op en op de juiste manier!

Met vriendelijke groeten,  

Gijs ten Velde
Coordinator GRAS REIZEN

 

Nieuwsbrief ontvangen?