2015.04.27 Basisbezoek Vliegbasis Beauvechain (B)

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek is volledig vol geboekt!
image 2015 04 01

Beste Collega Spotters,

Zoals jullie ongetwijfeld weten was Koninginnedag standaard een GRAS REIZEN dag waarbij we meestal naar België afreizen en de basis Beauvechain bezoeken. Gelukkig gaan we daar nu het Koninsdag is geworden vrolijk mee door en zijn we dus op Maandag 27 April a.s welkom op Beauvechain.

Deze dag zal voor vele van jullie een vrije dag zijn denk ik ,dus dat is al mooi meegenomen!

Beauvechain is een basis welke jullie ongetwijfeld wel kennen. Hier staat de Belgische Marchettie vloot, welke nu nog in hun mooie gele jasje zijn maar dat zal snel veranderen daar ze een saai grijs jasje zullen krijgen. Verder vind je er nog enkele Alpha Jets in onderhoud en wordt het veld ook vaak bezocht door de Ajets van Cazaux. Daarnaast staan er sinds een paar jaar ook de helikopters die voorheen op Bierset stonden, ik bedoel hier dus de AH-109HO/HA mee, en natuurlijk bezoeken we deze ook. Deze helikopters zijn inmiddels ook een uitstervend ras want de ene na de andere wordt buitendienst gesteld en verdwijnt in de opslag helaas.

Om het feest helemaal compleet te maken staan er sinds vorig jaar ook de splinter nieuwe NH-90, en dit is natuurlijk de kans op deze eens mooi op de gevoelige plaat vast te leggen. Inmidels zijn er al 5 van de groene varianten afgeleverd op Beauvechain en zo vaak zie je die nu ook weer niet buiten de deur. Tenslotte slaan we uiteraard het museum niet over, welke zeker de moeite waard is.

Een bezoek aan dit veld staat gegarandeerd voor een maximale score, en zal ondervoorbehoud van 9:00 tot 15:00 zijn met een lunch tussen de middag in de mess, welke voor eigen kosten is.

Zoals jullie weten is er in Mei ook een Spottersdag op Beauvechain, opzich ook een leuk evenement, maar je zal absoluut niet alle units en hangaars bezoeken die dag. Kortom dit bezoek is ideaal, en het veld weet precies wat onze wensen zijn wat garant staat voor een maximale score.

Wil je mee naar dit bezoek geef je dan snel op bij het bekende adres, en wel via de bekende weg namelijk onze website, maar wel uiterlijk voor 14 April a.s.


Met vriendelijke groeten,

Gijs ten Velde
Coordinator GRAS REIZEN

 

Nieuwsbrief ontvangen?