2015.09.14 Basisbezoek Vliegbasis Laage (D)

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek is volledig vol geboekt!
Joan le Poole LAAGE

 

Beste Collega Spotters,

Waren we eerder dit jaar hier nog op uitnodiging van onze vrienden van EWAS hier welkom maar inmiddels is ons eigen bezoek op dit zeer leuke veld ook kortgesloten.

Op Maandag 14 September a.s. zijn we welkom op de Noord Duitse Basis Laage, dit bezoek zal de gehele dag duren, kortom van 8:00 tot 18:00.

Op Laage vind je TLG-73 welke vliegt met de EF-2000(T) Eurofighter. Daarnaast is dit Squadron het Opleidingssquadron van de EF-2000 wat resulteert in veel vliegbewegingen.

Daarnaast weten ze op LAAGE precies wat we willen wat garant staat voor alle kisten op het veld en mooie fotografeermogelijkheden. Het bezoek van EWAS in Maart van dit jaar was daar een absolute bevestiging van, alles kon en werd bezocht!  Fotografeermogelijkheden ten top!

Om de dag goed door te komen kunnen we op het veld gebruik maken van de lunch, deze is verplicht en kost 3,90 p.p.

Jullie zijn ongetwijfeld op de hoogte dat deze bestemming niet om de hoek ligt, maar een kleine 6 uur rijden is. Dat wil niet zeggen dat dit een belemmering moet zijn, zo is op zondag rustig die kant op rijden en ter plaatste overnachten ook een goede optie. Natuurlijk kun je ook gewoon carpolen en omste beurten een stuk rijden. Waar nodig zullen wij proberen hierin te bemiddelen.

Tenslotte zijn we ook nog bezig met andere bezoeken rondom deze datum zodat de trip wellicht nog interessanter wordt.

Wil je mee naar dit bezoek geef je dan uiterlijk op voor 25 Augustus en wel op de bekende manier.

Met vriendelijke groeten,

Gijs ten Velde
Coordinator GRAS REIZEN

Nieuwsbrief ontvangen?