2015.07.02 Basisbezoek Vliegbasis Hohn (D)

Beste Collega Spotter,
image 2014 05 28
Onze vrienden van Panoravia hebben dit keer een basisbezoek geregeld op de Duitse basis Hohn waarbij ook enkele personen van GRAS welkom zijn.

Op Hohn is Luftransportgeschwader 63 gestationeerd dat nu nog met de Transall vliegt en spoedig opgevolgt zal worden ddor de Airbus-400. WE zijn hier op Donderdag 2 juli 2015 de gehele dag welkom. Wij hebben reeds het programma voor deze dag ontvangen en dat ziet er super uit.

Zo worden wij om 9.30 uur ontvangen op de Hugo Junkers Kaserne waar we alle aanwezige preserved kisten (Ju-52, Noratlas en UH-1) mogen fotograferen. Daarna gaan we naar het vliegveld waar we wederom de aanwezige preserved kisten (Transall in jubileumkleuren en Do-28) mogen platen. Verder gaan we een Transall van binnen en buiten bezichtigen en fotograferen, gaan we het Flugbetrieb aanschouwen en wederom fotograferen en mogen we als klapstuk alle aanwezige Transalls en Learjets van de GFD fotograferen op de platformen.

Het bezoek zal eindigen om 16.00 uur. Tussen de middag gaan we eten in de mess waar we voor weinig geld een flinke maaltijd kunnen nuttigen.
 
Nog een kleine tip voor dit bezoek: 2 juli is de donderdag voor de open dag op Satenas in Zweden. Voor degenen die deze kant op willen is het bezoek op Hohn perfect te combineren.
 
Wil je mee naar dit erg leuke bezoek meld je dan voor 20 mei 2015 aan via het bekende adres.


Met vriendelijke groeten,  

Gijs ten Velde
Coördinator GRAS Reizen

Nieuwsbrief ontvangen?