2015.06.02 Basisbezoek Vliegbasis Celle (D)

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek is volledig vol geboekt!


NR1 3780

Beste Collega Spotters,

Als er 1 bezoek was dat vorig jaar absoluut er uit sprong was dat ongetwijfeld het bezoek aan het Duitse HEER veld Celle. Niet alleen omdat er ruim 80 verschillende kisten gescoord konden worden maar ook omdat de piloten uittermate mooi posseerde voor ons.

Kortom een perfecte reden om hier dit jaar nog eens terug naar te gaan en daarom zijn we op Dinsdag 2 Juni a.s. wederom welkom op het Duitse veld Celle.

Op dit leuke veld staan momenteel alle Bo-105P's die de Duitse Trsijdkrachten nog in dienst hebben,waaronder een flink aantal stored. Verders zijn er ook vaak helikopters van het nabij gelegen Buckeburg te vinden, welke ook een deel van de HFWS huisvest. Tenslotte vind je op dit veld vaak heli's die hier tijdelijk op schietkamp staan, zoals in het verleden onze eigen apaches.

Tijdens het bezoek aan Celle is het toegestaan om te fotograferen. En er is ons dit jaar weer beloofd dat we mogen fotograferen vanaf het gras aan de andere kant van het platvorm met de zon in de rug. Vorig keer waren de fotografeer omstandigheden super! En ook aan nummertjes valt hier erg veel te halen.

LET OP: ER IS MIJ REEDS VERTELD DOOR CELLE DAT HET IN 2016 VOORBIJ ZAL ZIJN MET DE BO-105 OP CELLE DUS DIT IS ZO GOED ALS ZEKER JE LAATSTE KANS!

Wil je mee naar dit zeer leuke bezoek geef je dan snel op bij het bekende adres maar dan wel voor 22 Mei a.s.

Groetjes,

Gijs ten Velde
Coördinator GRAS Reizen

Nieuwsbrief ontvangen?