2015.10.19 Basisbezoek Vliegbasis Etain (FR)

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek is volledig vol geboekt!!!
image 2015 08 19

 

 

Hoi Allemaal,

Dat de speciale Spottersdag op Gilze in het verleden niet alleen bij veel Spotters indruk heeft gemaakt bewijst wel het feit dat we mede door de goede contacten met de vliegers van destijd nu een heel erg gaaf bezoek in de aanbieding hebben! Iets waar ik bijzonder trots op ben.

Op Maandag 19 Oktober a.s. zijn we welkom op het Franse Army veld Etain, welke gelegen ligt in het Noord Oosten van Frankrijk.

Etain is het thuisveld van het 3e Régiment d'Hélicoptères de Combat oftwel 3 RHC welke vliegt met de SA.330B Puma en de SA.342M/L Gazelle.

Op dit moment zijn we nog druk aan het bespreken wat het uiteindelijke programma gaat worden, ik verwacht dat het een gehele dag zal zijn van 09:00 tot 16:00 inclusief lunch. Uiteraard hebben we wel toestemming gekregen om de helikopters te fotograferen, hoe, wat en waar zijn we nog aan het afstemmen.

Velen van jullie zullen bij het lezen van dit bericht wel denken dat het niet echt bij de deur is, maar dat valt echt reuze mee. Vanaf Tilburg is het maar 4 uurtjes rijden, al carpoolend is dat perfect te doen of je rijd eventueel op zondag die kant al op en overnacht in de buurt van etain.

Aangezien we voor dit bezoek een flink aantal deelnemers verwachten zal er dan ook geloot worden! Opgeven dien je uiterlijk te doen voor 10 September a.s. en een paar dagen later zal er geloot worden.

Wil je mee naar dit gave en zeer unieke bezoek geef je dan snel op via de bekende manier.

 1130 BRS Puma Richard Bakker   LeLuc

Met vriendelijke groeten,  

Gijs ten Velde
Coördinator GRAS Reizen

 

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?