2015.09.15+16 Basisbezoeken Deense Luchtmacht

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek is volledig vol geboekt!!!
f 16

 

 

Beste Collega Spotters,

Zo aan het einde van het seizoen hebben we toch nog wat leuke bezoeken binnen weten te halen, dus hopelijk hebben jullie nog wat snipperdagen over?

Waren we eerder al welkom bij de Oostenrijkse Luchtmacht in Juni, nu is het de beurt aan de Deense Luchtmacht waar we op Dinsdag 15 Septemer a.s. welkom zijn op Skrydstrup en op de dag erna, Woensdag 16 September, zijn we welkom op het andere belangrijkste veld Karup.

Op Skrydstrup staan alle F-16's van de Deense Luchtmacht verdeelt over 2 Eskadrons, daarnaast huisvest dit veld een SAR detachement met de EH-101 Merlin. Ook staan er nog wat oud gediende her en der verspreid over het veld welke we ook zullen bezoeken. Eerdere bezoeken aan dit veld leerde dat ze precies weten wat we willen, dus verwacht dat dit helemaal goed gaat komen.

Het andere veld wat we zullen bezoeken is Karup, dit is eigenlijk de helikopter basis van de Deense Luchtmacht en hier vind je de AS.550 Fennec, de EH-101 Merlin en de mooie blauwe Sea Lynxen welke binnenkort vervangen zullen worden door de eerste MH-60 Sea Hawk. Een mooie laatste kans dus op ze nog te fotograferen. Tenslotte vind je op Karup ook zo goed als alle T-17 supportertjes welke ze gebruiken voor de basis vliegopleiding.
Voor of na het bezoek kunnen we ook het museum, welke net voor de hoofdpoort licht, bezoeken. Hier staan ook wat oud gediende.

Denemarken ligt natuurlijk niet echt bij de deur maar het is natuurlijk nu wel de ideale kans om beide velden in 1 trip te bezoeken, daarnaast is het de ideale combi met het bezoek aan Laage op Maandag de 14e September. oftewel de dag ervoor.

Wil je mee naar dit leuke combi bezoek, waar je bijna de gehele Deense vloot kan scoren, geef je dan snel op en uiterlijk voor 5 September a.s. Natuurlijk op de bekende manier via onze website.

Met vriendelijke groeten,  

Gijs ten Velde 
Coördinator GRAS Reizen

 

 

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?