2015.12.15 Afscheidsmoment Alouette III

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek is volledig vol geboekt!!!


A 301 10000hours [Gilze Rijen 220513 AOO Vorstenbosch]

 

 

Hoi Allemaal,

Helaas is na een schitterde diensttijd van maar liefst 51 trouwe jaren nu toch echt het doek gevallen voor onze vertrouwde helikopter; De Alouette III.

Op Dinsdagochtend 15 December a.s zullen de allerlaatste 2 vluchten plaats vinden op onze eigen vliegbasis Gilze Rijen en uiteraard zijn wij van GRAS hierbij uitgenodigd, voor een allerlaatst fotomoment voor deze trouwe "Bluebird". Omdat GRAS vind dat we dit moment ook met andere verenigingen moeten delen, zullen wij een aantal plaatsen openstellen voor verenigingen waarmee wij goed en intensief samenwerken.

Het fotomoment zal in de ochtend plaatsvinden en wel tussen 10:00 en 12:00 uur. De bedoeling is dat de laatste 2 operationele kisten hun laatste missie vliegen, daarnaast zullen de andere 2 op het platvorm staan. Naast de gebruikelijke Fly By is er ook een watersaluut van de brandweer. Nu nog hopen op een dik pak sneeuw, want dat zou het helemaal mooi en unique maken.

Wil je mee naar dit afscheidsmoment geef je dan snel op via het opgaveformulier hieronder. Let op: voor dit bezoek geld VOL=VOL

Met vriendelijke groeten,  

Gijs ten Velde
Coördinator GRAS Reizen

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?