2017.04.01 Bezoek Piet Smedts Baarlo

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek heeft reeds plaatsgevonden.

Ben van den Boomen Bezoek PSaero 20130420 5

Beste GRAS leden,

De contactencommissie van Panoravia heeft een leuk bezoek weten te regelen, waarbij wij ook met een aantal leden welkom zijn. Op Zaterdagmiddag 1 april 2017 (geen grap) vanaf 13.30 uur zijn wij welkom bij Piet Smedts in Baarlo. Deze voormalige autohandelaar is bij jullie vast wel bekend. Piet is al jaren vol enthousiasme bezig om een grote verzameling vliegtuigen en helikopters bij elkaar te krijgen en de collectie groeit nog steeds gestaag. Zo heeft hij onlangs nog een flink aantal voormalige AAC Lynxen laten overkomen, alsook een RAF Tornado, om maar eens wat te noemen. Voor de volledige lijst kijk even via onderstaande link: http://www.eurodemobbed.org.uk/locations.php?location=1075.


Uiteraard mag er tijdens het bezoek gefotografeerd worden en ook kan er normaal gesproken een kijkje genomen worden in sommige vliegtuigen (zoals bijvoorbeeld in de Atlantic).

Wil je mee naar dit leuke bezoek dat ook nog eens dichtbij is en op een zaterdagmiddag, geef je dan snel op. Aanmelden kan tot uiterlijk zaterdag 15 maart 2017.
De kosten zijn €10.-, dit is niet voor Panoravia maar dat is de bijdrage die Piet Smedts vraagt.

Let wel, je kunt alleen deelnemen als je het lidmaatschapsgeld voor 2017 hebt voldaan. Heb je dat per ongeluk nog niet gedaan, maak het dan snel over. Dan ben je naast deelname aan verschillende basisbezoeken ook verzekerd van 4 mooie boekjes. Personen die hun lidsmaatschap niet voldoen voor 1 Februari a.s. worden uitgesloten voor verdere deelnamen dit jaar.

Gijs ten Velde
Coördinator GRAS Reizen

 

Nieuwsbrief ontvangen?