2017.06.22 Basisbezoek Vliegbasis Koksijde (BE)

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek heeft reeds plaatsgevonden.
image 2017 02 07 klein

Hoi Allemaal,

Omdat vorig jaar de animo erg groot was en het aantal plaatsen beperkt gaan we dit jaar gewoon nog een keertje terug naar Vliegbasis Koksijde aan de Belgische kust nabij Oostende.
Deze keer zal het bezoek zijn op Donderdag 22 Juni a.s. en waarschijnlijk zal het een middag bezoek worden.

Vorig jaar was dit ook weer een bezoek onder de noemer: "Alles kan en mag en ze snappen precies wat we willen".

Koksijde is de thuisbasis van het 40 Smaldeel welke naast de gloednieuwe NH-90NFH, ook nog een 3-tal oud gediende Sea King MK.48's bezit. Laatst genoemde zal binnen niet al te lange tijd ook het veld gaan ruimen. Uiteraard mogen we de good old Alouette III ook niet vergeten, deze heeft het 40 Smaldeel ook nog 2 in haar bezit. Als het goed is, is de 4e en laatste NH-90 dan ook afgeleverd op Koksijde.

Momenteel is ons toegezegd dat er die middag zeker een vlucht met de Sea King alsmede met de NH-90 gepland staat. Natuurlijk bezoeken we ook de hangaars en zullen we ook de ex RAF Sea King bezoeken. Fotograferen en het schrijven van nummers in natuurlijk geen probleem.

Aanmelden kan tot 25 Mei a.s., al verwacht ik dat het wel veel eerder volgeboekt zal zijn. Van de personen die mee kunnen verwacht ik ook nog een kopie van het paspoort, dit van zowel de voor als achterkant.

Met vriendelijke groeten,  

Gijs ten Velde
Coördinator GRAS Reizen

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?