2017.09.28 Basisbezoek Vliegbasis Laage (D)

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek heeft reeds plaatsgevonden.

2016 09 07 8586 EF2000 3081

Beste GRAS Spotters,

Op Donderdag 28 September a.s zijn we wederom welkom op het Duitse veld Laage. Dit is gelukkig inmiddels een jaarlijks terugkerend bezoek, en zo konden we onze begeleider ook op Gilze begroeten tijdens onze Spottersdag vorig jaar,waarbij hij 2 leuke approaches maakte.

Laage is het thuisveld van TLG-73 welke vliegt met de EF-2000 Eurofighter. Daarnaast is dit Squadron het Opleidingssquadron van de EF-2000 wat resulteert in veel vliegbewegingen. Geruchten gaan dat het opleidingsdeel zal gaan verhuizen naar Wittmund, dus nu heb je nog de kans.

Het bezoek zal om 08:00 beginnen en de gehele dag duren, en wel tot een uur of 16:00.

Daarnaast weten ze op dit veld precies wat we willen wat garant staat voor alle kisten op het veld en mooie fotografeermogelijkheden. Zo hebben we vorig jaar alle Typhoons kunnen zien die op het veld aanwezig waren en natuurlijk werden ook alle preserved kisten bezocht en geplaat. Kortom een super bezoek!!

Een leuk ander detail is dat de kisten hier wissselen als gekken, ze komen op Laage binnen vanaf de productielijn en worden dan vervolgens weer verder verdeeld. Wij zagen maar liefst 50% andere registraties ten opzichte van een bezoek hier 2 jaar eerder.

Om de dag goed door te komen kunnen we op het veld gebruik maken van de lunch, deze is verplicht en kost 3,90 p.p. en is voor eigen rekening.

Wil je mee naar dit bezoek geef je dan snel op, maar wel uiterlijk voor 1 September a.s. Voor dit bezoek geldt dat VOL =VOL en er zal dan ook niet geloot worden.

Met vriendelijke groeten,


Gijs ten Velde
Coördinator GRAS Reizen

Nieuwsbrief ontvangen?