2017.07.18 Basisbezoek Vliegbasis Mildenhall (UK)

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek heeft reeds plaatsgevonden.kleiner

Beste GRAS leden,

Op uitnodiging van onze collega's van Spotting Group Volkel (=SGV) mogen we met enkele leden deelnemen aan een erg leuk bezoek, namelijk Mildenhall en wel op Dinsdag 18 Juli a.s.

Mildenhall zal bij ieders van jullie ongetwijfeld wel bekend zijn, dit grote USAF veld op Engelse bodem is het thuisveld van het 100th ARW met zijn KC-135R tankers. Daarnaast zijn er de Special Ops. te vinden met hun CV-22 Ospreys en hun MC-130J's.

Op dit moment is het programma nog niet geheel bekend maar er zal in ieder geval een bezoek gebracht worden aan het KC-135R Squadron, inclusief een tour door een tanker. Zover momenteel bekend mogen er alleen foto's gemaakt worden bij deze unit, en deze kist.

Omdat wij voor het vervoer op de basis een bus zullen moeten huren zal er een financiële bijdrage worden gevraagd. Op het moment van schrijven is de hoogte van dat bedrag nog onbekend.

Wellicht een overbodige opmerking: Dit is geen georganiseerde reis vanuit Nederland, enkel de toegang tot de basis is geregeld, je dient dus je eigen overtocht te regelen al dan niet in combinatie met de RIAT op Fairford.

Wil je mee naar dit interessante bezoek geef je dan snel op via de bekende manier. Ook voor dit bezoek hanteren we VOL=VOL.  Inschrijven kan tot uiterlijk 1 Mei a.s. op de gebruikelijke manier.

Groetjes,

Gijs ten Velde
Cöordinator GRAS Reizen

 

Nieuwsbrief ontvangen?