2017.08.24/26 Combi Basisbezoek Linton on Ouse en Topcliff (UK)

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek heeft reeds plaatsgevonden.


Gijs ten Velde TUCANO 15 07 2010RAF LINTON.jpg6

Beste GRAS Spotter,

Op uitnodiging van onze Spottersvrienden van Panoravia zijn we welkom, om met aan paar leden deel te nemen aan een tweetal bezoeken in de UK.

Het eerste bezoek is op Donderdag 24 Augustus a.s, en wel aan het Engelse RAF veld Linton on Ouse. Dit veld is het thuisveld van de gehele RAF Tucanovloot en staat garant voor vele vliegbewegingen. Echter zijn de dagen van de Tucano geteld en zal deze vervangen gaan worden door de T-6C waarvan de eerste reeds afgeleverd is.

Fotograferen en schrijven is geen enkel probleem, dus het perfecte bezoek om de uitstervende Tucano's nog eens flink te scoren en zijn opvolger alvast te zien.

Naast bovend genoemd bezoek hebben we ook een paar plaatsjes gekregen voor een bezoek aan RAF Topcliff op Zaterdag 26 Augustus a.s.

RAF Topcliff huisvest momenteel 2 units van de Air Cadets welke vliegen met de Vigilant T.1, wellicht spreekt deze motorzwever niet gelijk tot de verbeelding, maar speciaal en zeldzaam zijn ze zeker voor ons.

Ook hier mogen we fotograferen en schrijven.

Op het moment van schrijven is Panoravia nog bezig met meer bezoeken tijdens deze periode, een poerfecte combinatie dus.

Wil je mee naar deze beide bezoeken geef je dan snel op en wel voor 30 Juli a.s.

Groetjes,

Gijs ten Velde
Cöordinator GRAS Reizen

 

Nieuwsbrief ontvangen?