2018.03.29 Basisbezoek Vliegbasis Laage (D)

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek heeft reeds plaatsgevonden.image 2016 03 07

Beste GRAS Spotters,

Op Donderdag 29 Maart a.s zijn we wederom welkom op het Duitse veld Laage. Dit bezoek is de laatste jaren een zekerheidje geworden, iets waar we erg blij mee zijn.

Laage is het thuisveld van TLG-73 welke vliegt met de EF-2000 Eurofighter. Daarnaast is dit Squadron het Opleidingssquadron van de EF-2000 wat resulteert in veel vliegbewegingen. Geruchten gaan dat het opleidingsdeel zal gaan verhuizen naar Wittmund, dus nu heb je nog de kans.

Het bezoek zal om 08:00 beginnen en de gehele dag duren, en wel tot een uur of 16:00.

Daarnaast weten ze op dit veld precies wat we willen wat garant staat voor alle kisten op het veld en mooie fotografeermogelijkheden. Zo hebben we vorig jaar alle Typhoons kunnen zien die op het veld aanwezig waren en natuurlijk werden ook alle preserved kisten bezocht en geplaat. Kortom een super bezoek!!

Een leuk ander detail is dat de kisten hier wissselen als gekken, ze komen op Laage binnen vanaf de productielijn en worden dan vervolgens weer verder verdeeld. Wij zagen maar liefst 50% andere registraties ten opzichte van een bezoek hier 2 jaar eerder.

Om de dag goed door te komen kunnen we op het veld gebruik maken van de lunch, deze is verplicht en kost ongeveer €5,- p.p. en is voor eigen rekening.

Wil je mee naar dit bezoek geef je dan snel op, maar wel uiterlijk voor 1 Maart a.s. Door de drukke agenda zal er dit jaar maar 1 Spottersmoment zijn en zijn de plaatsen beperkt, er zal dan ook na 1 Maart geloot gaan worden en krijgt ieders uiterlijk 5 Maart bericht.

Met vriendelijke groeten,

 

Gijs ten Velde
Cöordinator GRAS Reizen

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?