2018.08.29 Basis Bezoek Vliegbasis Etain (F)

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek is volledig vol geboekt!!


Etain 2017 8 91

Beste GRAS Spotter,

Ongetwijfeld de het beste basisbezoek van vorig jaar, en dat van 2016, was natuurlijk het bezoek aan de Franse helikopter veld Etain, het thuisveld van 3 RHC. De ongekende mogenlijkheden en de gastvrijheid waren ongekend, en uiteraars speelde het mooie weer ook mee.

Ik ben dan ook zeer verheugd jullie te kunnen melden dat we ook dit jaar wederom welkom zijn op Etain en wel op Woensdag 29 Augustus a.s.

Etain is het thuisveld van het 3e Régiment d'Hélicoptères de Combat oftwel 3 RHC welke vliegt met de SA.330B Puma en de SA.342M/L Gazelle. Het programma zal gelijk zijn aan dat van vorig jaar, waarbij de mensen ter plaatsen echt alles deden om aan onze wensen te voldoen. Vorige jaren was dit absoluut een perfect bezoek waarbij echt alles uit de kast werd gehaald om het ons zo goed mogelijk naar onze zin te maken en ik denk dat er niemand maar dan ook niemand spijt heeft gehad van dit bezoek. Dit alles heeft ongetwijfeld te maken met de goede band die we hebben met dit veld en zijn piloten, getuigende eerdere GRAS Spottersdagen op Gilze Rijen.

Een verslag van het bezoek van vorig jaar vind je hier: https://www.gras-spotters.nl/gras-reizen/gras-reizen-2017/1105-2017-08-30-basisbezoek-vliegbasis-etain-f

Velen van jullie zullen bij het lezen van dit bericht wel denken dat het niet echt bij de deur is, maar dat valt echt reuze mee. Vanaf Tilburg is het maar 4 uurtjes rijden, al carpoolend is dat perfect te doen of je rijd eventueel op dinsdag die kant al op en overnacht in de buurt van etain.

Vorig jaar was de geplande combi met een bezoek aan Phalsbourg een beetje in het water gevallen maar ik kan jullie nu al zeggen dat we er weer volop mee bezig zijn, dus wellicht wordt deze trip nog een stuk leuker.

Opgeven dien je uiterlijk te doen voor 10 Augustus a.s en dit jaar geld voor dit bezoek VOL=VOL!

Wil je mee naar dit gave en zeer unieke bezoek geef je dan snel op via de bekende manier.

Met vriendelijke groeten,  

Gijs ten Velde
Coördinator GRAS Reizen

Nieuwsbrief ontvangen?