2018.30.05 Spottersmiddag APROC Gilze Rijen

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek is volledig vol geboekt!!


35552236235 7d2f4e5c7a h

 

Beste GRAS Spotters,

Zoals jullie inmiddels allemaal wel bekend zal zijn, zal er op Gilze Rijen een zeer interessante oefening gehouden worden van 23 Mei t/m 6 Juni a.s genaamd APROC 2018. Deze oefening zal een aantal leuke kisten naar Gilze Rijen brengen, waarvan het merendeel helikopter zal zijn. Voor deelnemers en laatste info zie: https://www.gras-spotters.nl/1151-internationale-helikopteroefening-aproc-2018-op-gilze-rijen

Uiteraard ben ik druk bezig geweest om voor onze leden een spottersmoment te creƫren en dat is gelukt: Op Woensdagmiddag 30 Mei a.s. zijn we welkom om al het moois wat deelneemt te komen fotograferen.

Het precieze programma voor deze middag is nog niet geheel bekend maar we zullen zeker een mooi plekje langs de baan opzoeken en proberen de parking plekken van de helikopters te bezoeken, welke waarschijnlijk de oude Amerikaanse Shelters zal zijn. Dit leverd ongetwijfeld leuke plaatjes op meteen heerlijke achtergrond.

Aangezien de animo voor dit bezoek erg hoog zal zijn, en ik verwacht veel hoger dan het aantal beschikbare plaatsen, zal er geloot gaan worden! Opgeven kan tot Zaterdag 7 April a.s. Vervolgens wordt er geloot en krijgt ieders voor 14 April te horen of hij/zij wel dan niet ingeloot is voor deze middag.

Om onze ALV, welke zal zijn op Vrijdagavond 30 Maart, wat extra te promoten zullen de leden die deze avond aanwezig zijn en zich opgegeven hebben voor deze APROC Spottersmiddag niet 1 keer maar liefst 3 KEER in de hoge hoed verdwijnen voor de loting, en hebben zodoende een veel grotere kans op deelname.

Wil je mee naar dit gave en zeer unieke bezoek geef je dan snel op via de bekende manier.

Met vriendelijke groeten,  

Gijs ten Velde
Coƶrdinator GRAS Reizen

 

Nieuwsbrief ontvangen?