29-08-2019 Basisbezoek Vliegbasis Etain (F)

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek heeft reeds plaatsgevonden!!

2018.08.29 DSC 0852 PUMA 1222 DDG bewerkt 2

Beste GRAS Spotters,

Zonder enige twijfel behoren de bezoeken aan dit veld de afgelopen jaren tot de betere bezoeken, in de vorm waarbij bijna alles kan en mag. We hebben het hier natuurlijk was natuurlijk over het Franse helikopterveld Etain, het thuisveld van 3 RHC. De mogenlijkheden en de gastvrijheid waren hier absoluut ongekend!

Ik ben dan ook zeer verheugd jullie te kunnen melden dat we ook dit jaar wederom welkom zijn op Etain en wel op Donderdag 29 Augustus a.s.

Etain is het thuisveld van het 3e Régiment d'Hélicoptères de Combat oftwel 3 RHC welke vliegt met de SA.330B Puma en de SA.342M/L Gazelle. Het programma zal gelijk zijn aan dat van vorige jaren, waarbij de mensen ter plaatsen echt alles deden om aan onze wensen te voldoen. Vorige jaren was dit absoluut een perfect bezoek waarbij echt alles uit de kast werd gehaald om het ons zo goed mogelijk naar onze zin te maken en ik denk dat er niemand maar dan ook niemand spijt heeft gehad van dit bezoek. Dit alles heeft ongetwijfeld te maken met de goede band die we hebben met dit veld en zijn piloten, getuigende de eerdere GRAS Spottersdagen op Gilze Rijen.

Een verslag van een eerder bezoek aan dit veld vind je hier: https://www.gras-spotters.nl/gras-reizen/gras-reizen-2017/1105-2017-08-30-basisbezoek-vliegbasis-etain-f

Velen van jullie zullen bij het lezen van dit bericht wel denken dat het niet echt bij de deur is, maar dat valt echt reuze mee. Vanaf Tilburg is het maar 4 uurtjes rijden, al carpoolend is dat perfect te doen of je rijd eventueel op woensdag die kant al op en overnacht in de buurt van etain.

Ook dit jaar proberen we dit bezoek te combineren met andere velden in de buurt, mocht dit slagen dan hoor je dat gelijk via de gebruikelijke kanalen.

Opgeven dien je uiterlijk te doen voor 1 Augustus a.s en dit jaar geld voor dit bezoek ook weer: VOL=VOL!

Wil je mee naar dit gave en zeer unieke bezoek geef je dan snel op via de bekende manier.

 

Met vriendelijke groeten,  

Gijs ten Velde
Coördinator GRAS Reizen

Nieuwsbrief ontvangen?