19-06-2019 Basisbezoek Vliegbasis Middle Wallop (UK)

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek heeft reeds plaatsgevonden!!

2015 07 19 5564 AH 64 ZJ184

Beste GRAS Spotter,

Ook het 2e bezoek van dit seizoen is inmiddels een feit! En ik ben blij dat we hier, na een lange periode van afwezigheid, weer welkom zijn.

Op Woensdag 19 Juni a.s. zijn we welkom bij de School of Army Aviation Flying op Middle Wallop in de UK.Dit veld in het zuiden van de UK is het opleidingsveld van de Engelse Army Air Corps vliegers. Zo vind je hier de laatste Gazelles van de AAC, de Bell-212, maar ook de AH-64D met longbow radar. Tenslotte huisvesten ze hier ook de Army Air Corps Historical Flight met een hoop oud gediende, zoals de Beaver, Sioux en Skeeter.

Helaas valt dit niet samen met de RIAT, zoals jullie van mij gewend zijn. Echter wil ik dit jullie bezoek niet onthouden omdat dit bezoek in het rijtje val: Alles kan en mag, ze halen hier alles uit de kast om ons te helpen en we zullen dan ook zeker alle kisten gaan zien. Dit veld is trouwens perfect te combineren met andere velden hier in de buurt, waarvan de meeste binnen 1 uur rijden liggen, zoals o.a. Boscombe Down, Yeovilton, Odiham. Natuurlijk probeer ik ook de nodige bezoeken hier te regelen.

Opgeven dien je uiterlijk te doen voor 1 Mei a.s en dit jaar geld voor dit bezoek ook weer: VOL=VOL!

Wil je mee naar dit leuke bezoek geef je dan snel op via de bekende manier.

Met vriendelijke groeten,  

Gijs ten Velde
Coördinator GRAS Reizen

Nieuwsbrief ontvangen?