12-06-2019 Basisbezoek Vliegbasis Hohn (D)

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek heeft reeds plaatsgevonden!!C 160 Transall GAF 5113 2

Beste Allemaal,

Ook dit jaar maken we weer dankbaar gebruik van onze zeer goede wederzijdse samenwerking met onze collega's van Panoravia (Twente).

Op uitnodiging van hun, mogen we dan ook met een aantal leden deelnemen aan een bezoek aan vliegbasis Hohn in het Noorden van Duitsland. Dit bezoek zal plaatsvinden op Woensdag 12 Juni a.s.

Hohn is het allerlaatste overgebleven C-160D Transal veld van de Duitse Luchtmacht, en is de thuisbasis van LTG 63, welke nog een kleine 20 stuks in dienst heeft van deze indrukwekkende "mini hercules". In 2015 waren we ook al eens te gast op dit mooie veld, en dit resulteerde in schitterende foto's en een bezoek aan alle aanwezigen toestellen op het veld, zowel operationeel als oudgediende.

Het bezoek aan Hohn op 12 Juni a.s. is perfect te combineren met de Spottersdagen op Schleswig (13 Juni) of Fassberg (ook 13 Juni) en die op Nordholz (14 Juni). Deze Spottersdagen zijn ter ere van de Tag des Bundeswehr op Zaterdag de 15e van Juni. Helaas valt dit wel samen met samen met onze eigen Luchtmacht Dagen op vliegbasis Volkel (14+ 15 Juni)  en een mogelijke Spottersdag op 13 Juni.

Voor dit bezoek hanteren we het eerst komt, wie het eerst maalt. Met andere woorden: Vol=Vol. Opgeven kan tot uiterlijk 10 Mei a.s.

Wil je mee naar dit leuke bezoek voordat het doek ook valt voor de C-160D, geef je dan snel op via de bekende manier.

Met vriendelijke groeten,  

Gijs ten Velde
Coördinator GRAS Reizen

Nieuwsbrief ontvangen?