16-06-2019 Spottersdag Luchtmachtdagen Vliegbasis Volkel

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek heeft reeds plaatsgevonden!!index

Beste Collega Spotter van GRAS,
index

Zoals gebruikelijk is er ook dit jaar op de donderdag voor de KLU opendagen een speciale dag voor de Spotters.

Op donderdag 13 Juni zijn wij met een flink aantal leden welkom op de vliegbasis Volkel om de deelnemers voor deze opendag bij binnenkomst te komen fotograferen.

De inloop voor de spotters dag zal tussen 07:45u en 08:45u zijn. Kom op tijd, om 08:45u sluit de poort onherroepelijk. De dag zal eindigen rond 16:30u – 17:00u. Tussentijds zal er geen mogelijkheid zijn om de basis op te komen of te verlaten, simpelweg omdat hiervoor geen vervoer beschikbaar is.

De kosten voor deze dag zullen 10 euro bedragen, af te rekenen bij binnenkomst door de poort. Tevens zal hier paspoort/id-kaartcontrole plaats vinden. Zorg dus dat iedereen zijn paspoort/id-kaart op de man heeft. Mocht iemand tussen de tijd van aanmelding en de spotters dag een nieuw paspoort krijgen, laat dit tijdig aan ons weten.

Er zal worden voorzien in toiletten en catering. Toiletten zijn gratis, catering tegen eigen kosten.

Het gebruik van trapjes is niet verboden maar willen we graag ontmoedigen. We zorgen voor voldoende breedte, zodat er voor iedereen plaats is. Neemt de deelnemer toch een trapje mee, zal hij achteraan plaats moeten nemen. De organisatie zal hier streng op toezien.

Indien mensen zich via meerdere verenigingen opgeven worden zij gelijk UITGESLOTEN van deelname

Wil je mee naar deze spotters dag geef je dan snel op via de bekende manier en wel VOOR 5 Mei a.s.
 

Met vriendelijke groeten,  

Gijs ten Velde
Coördinator GRAS Reizen

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?