16-05-2019 Basisbezoek Vliegbasis Cognac (F)

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek heeft reeds plaatsgevonden!!PC 21 FRANKRIJK 2

Hoi Allemaal,

Zoals ik tijdens de aankondiging van het bezoek aan St. Dizier (15 Mei) al aangaf, was ik met nog met meer bezoeken bezig in de aanloop van de Spottersdag van de NTM 2019 op Mont de Marsan op 17 Mei a.s.
Het heeft even geduurd, maar gelukkig is het nu dan toch eindelijk rond.

Met gepaste trots kan ik jullie dan nu ook vertellen dat we op Donderdag 16 Mei a.s. welkom zijn op Base Arienne 709, oftewel Cognac in het Zuid-Westen van Frankrijk.

Cognac huisvest de Ecole de pilotage de l'Armée de l'air oftewel EPAA 00.315. Welke vliegt met de TB-30 Epsilon. Dit kleine propeller kistje is de basis geweest voor bijna iedere Franse defensiepiloot, en is inmiddels al flink op zijn retour. Van de ruim 150 toestellen aangeschaft in de beginjaren 80 zijn er nu nog een kleine 30 in dienst. Naast de Epsilon hebben ze ook een flink aantal Grob 120 A/F in hun inventaris, echter zijn deze wel civiel geregistreerd. Tenslotte zijn ze sinds vorig jaar de trotse bezitters van de nieuwste aanwinst van de Franse Luchtmacht, de door Pilatus gebouwde PC-21. Recentelijk zijnde laatste toestellen afgeleverd en zijn ze nu op volle sterkte, en vliegen dan ook erg goed.

Uiteraard is fotograferen toegestaan en de heren weten ook precies wat we willen, kortom alle ingrediënten voor een perfect bezoek.

Wil je mee naar dit bezoek dan moet je mij even een mailtje sturen met onderstaande gegevens, en dit is inderdaad anders dan dat je gewend bent. Dit doe je naar reizen@gras-spotters.nl

-Naam:
-Adres:
-Postcode:
-Woonplaats:
-Geb.data:
-Geb.plaats:
-Paspoortnummer:
-Beroep (in het Engels):

Tenslotte stuur je ook een kopie mee van je Paspoort!

Doe dit alles uiterlijk voor 23 April a.s. en ook vor dit bezoek zullen we dan kort erna gaan loten en ontvangt iedereen bericht.

Met vriendelijke groeten,  

Gijs ten Velde
Coördinator GRAS Reizen

 

Nieuwsbrief ontvangen?