20-09-2019 Basisbezoek Vliegbasis Eindhoven

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek heeft reeds plaatsgevonden!!

Arnhem Colourised PIECE of Jake

Hoi Allemaal,

Op uitnodiging van onze collega spotters van Eindhoven (=EWAS) zijn we met een aantal van onze leden welkom om Vliegbasis Eindhoven te bezoeken ter ere van de herdenkingsvluchten omtrent 75 jaar Market Garden. Dit zal plaatsvinden op Vrijdag 20 September a.s. en wel van ongeveer 10:00 tot 13:15.

Ik vermoed dat jullie wel weten wat deze herdenkingsvluchten inhouden, deze vluchten zullen diverse leuke kisten van andere NATO landen naar Eindhoven brengen waaronder de C-130's, C-47's, C-160's en C-295. We zullen deze dag langs het platvorm mogen staat alwaar we het vertrek en aankomst kunnen fotograferen.

In verband met sterk aangescherpte veiligheidsvoorschriften en bezuinigingen door de Luchtmacht, de grote hoeveelheid betrokken vliegtuigen (plusminus 14) en het grote aantal parachutisten (plusminus 1200) zijn er door de KLu een paar beperkingen opgelegd, hieronder alvast de belangrijkste:

-We komen aan met een externe bus, dus geen defensie bus meer, deze kosten zullen de deelnemers moeten voldoen.

-Je bent verplicht een fluorhesje te dagen die dag.

EWAS vraagt dan ook een bijdrage van € 10,- per persoon om de kosten te dekken. Als je bij de gelukkige hoort die mee kunnen ontvang je spoedig van EWAS de betalingsdetails welke op voorhand gedaan moeten worden per bank.

Wil je mee naar dit interessante bezoek geef je dan uiterlijk voor 7 September a.s. op via de gebruikelijke manier op onze site.

Voor dit bezoek hanteren we VOL=VOL omdat het heel erg kort dag is!

Met vriendelijke groeten,
 
Gijs ten Velde
Coördinator GRAS REIZENNieuwsbrief ontvangen?