29-10-2019 Basisbezoek Vliegbasis Nörvenich (D)

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek is volledig vol geboekt!!

 

EF 2000 TLG 31

Beste GRAS Spotter,

Op Dinsdagmiddag 29 Oktober a.s. zijn we wederom welkom bij onze oosterburen van TLG-31 op de Vliegbasis Nörvenich. Dit leuke voormalige Tornado veld ligt net over de grens bij Venlo op een kleine anderhalf uur rijden vanaf Tilburg.

Momenteel huisvest Nörvenich TLG-31 welke vliegt met een kleine 40-tal EF-2000 Typhoons, naast dit fighter geweld staan er ook nog een paar UH-1D Hueys voor SAR doeleinden. Het leuke aan dit veld is dat alle recent nieuw afgeleverde Typhoons eerst naar Nörvenich komen en vanuit hier verdeeld worden over Wittmund, Laage en Neuburg.

Het exacte programma is nog niet bekend, maar we mogen fotograferen en schrijven. De PRO heeft toegezegd dat het programma grotendeels gelijk zal zijn aan dat van de vorige keer, toen stonden we langs de baan om de vliegbewegingen te fotograferen. Deze keer worden de boxen van TLG-31 alsmede de SAR ook bezocht.

Wil je mee naar dit bezoek geef je dan op ge gebruikelijke manier op en wel voor 28 September a.s. Ook voor dit bezoek geld dat VOL=VOL!

Groetjes,

Gijs ten Velde
Cöordinator GRAS Reizen

Nieuwsbrief ontvangen?