18-05-2020 Basisbezoek Vliegbasis Saint Dizier (F)

Helaas gecancelled i.v.m. COVID-19!!

Fred Peursem 8 2

Hallo Allemaal,

Wederom een zeer vet bezoek, welke perfect te combineren is met een mogelijk tripje naar de Opendag van vliegbasis Luxeuil op Zaterdag 16 Mei en Zondag 17 Mei a.s. Dit veld ligt in het Noord Oosten van Frankrijk om een kleine 5 uur rijden vanaf tilburg.

Op Maandag 18 Mei zijn we namelijk wederom welkom op het Franse vliegveld Saint Dizier,welke ook in het Noord Oosten van Frankrijk ligt. Saint Dizier is het veld waar het grootste deel van de Franse Rafales gehuisvest is. Je vind hierdan ook alle types zowel de B, C als enkele van de M variant. Bestaande uit de Escadrons  EC01.004 "GASCOGNE"  , EC02.004 "LA FAYETTE" en ETR03.004 "ACQUITAINE"

Bezoeken aan dit veld zijn vrij uitzonderlijk, mede door de zeer hoge operationele status van de gebasseerde Escadrons. Gelukkig waren wij hier vorig jaar ook te gast en dit bezoek was erg goed te noemen, mede door het perfecte weer konden hele mooie foto's gemaakt worden en hebben we een flink aantal Rafales kunnen bewonderen in de onderhoudshangaars.

Fotograferen is uiteraard toegestaan, al zullen er in het nucleaire kamp ongetwijfeld ristricties zijn.

Aangezien we voor dit bezoek, alsmede de eventuele andere bezoeken, erg veel animo verwachten zullen we dit jaar iets anders gaan proberen m.b.t. de manier van inschrijven. Dit zal dit jaar een soort proef zijn om te kijken hoe het aanslaat. We gaan een bezoek aankondigen zoals jullie dat gewend waren in het verleden, echter zal de inschrijving pas 2 weekjes later geopend worden zodat iedereen meer kans krijgt. We hanteren dan wel de volgorde van inschrijven en VOL = VOL

Wil je mee naar dit vette bezoek geef je dan snel op via de bekende manier. LET OP: INSCHRIJVEN KAN VANAF STIPT 20:30 OP 10 MAART A.S

Met vriendelijke groeten,  

Gijs ten Velde
Coördinator GRAS Reizen

 

Nieuwsbrief ontvangen?