12-09-2022 Bezoek Airbus Helicopters Donauwörth (D)

Beste GRAS Spotter,

Helaas zijn de afgelopen jaren niet heel erg goed geweest voor de GRAS Reizen. Dit had natuurlijk alles te maken met de COVID-19 maatregelen. Gelukkig is dit alles nu verleden tijd en proberen we de boel langzaam weer op te starten. Helaas zijn andere landen in Europe naog niet zover als ons, en daarnaast is de situatie in Oekranie ook bepalend voor de huidige cultuur omtrent bezoeken.  Toch kan ik jullie bij deze het eerste bezoek voor 2022 aanbieden.

Deze keer hebben we een zeer interessant bezoek voor de ouderwetse nummertjes spotters onder jullie. Op Maandagochtend 12 September a.s. zijn we welkom bij Airbus Helicopters in het Duitse Donauwörth.
Tigre
In deze fabrieken worden o.a. de Tigres en NH-90's gebouwd voor de Duitse Bundeswehr. Daarnaast vind hier ook de productie plaats van de EC-135, EC-145 en EC-155 welke ook bestemd zijn voor leuke exotische krijgsmachten. Tenslotte vind hier ook nog het groot onderhoud plaatst van de CH-53 en de Sea King van de Luftwaffe en Marine Flieger. Kortom een perfecte plek om te spotten voor de helikopter liefhebber.

Lees meer...

Nieuwsbrief ontvangen?